Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, January 26, 2015

Jeliknya berkuku panjang

Mmmm...dah lama suara ni berbisik
ibu.. story sikit pasal kuku panjang ni.. geli la eeeeee

Eeeee memang geli sangat tau huuu. Semester ni macam semester sebelum-sebelum ni memang dah kebiasaannya mengajar students yang non-muslim. So far mereka ok.. i means kuku mereka tak obvious sangat dari pandangan mata aku.

Tapi sem ni, entahla dua kelas mengajar non-muslim  ni, adalah kelibat mereka yang kukunya mak aii.. err nak muntah ijau kalau terpandang wokey.. huu

Dah sape suh pandang kan..

Ok, memang tak nak pandang  wehh..wuuuuu... tapi dah each time depa nak tanya soklan.. depa akan datang bawa buku dan tunjuk kat buku tu opkos la tunjuk dengan jari hijau tu..

Upsss terus muntah hijau aku.. ( dalam hati je la.. takkan dalam kelas kut..waaa)

Camne yeh nak tegur depa ni. Nak bagitau hukum berkuku panjang pun cam tak relate langsung kan.. ohhoooohoooo...
help me please..


No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini