Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, April 29, 2015

5 May cuti peristiwa Kuantan?

Owhh... selepas long weekend without holiday..

On off keje every saturday
Last 3 weeks, dua minggu berturut-turut kerja non-stop Monday to Sunday.. fuhh tak bernyawa rasenya.. keje dengan full concentration especially revision for past year question..
Then keje lagi minggu berikutnya Monday to Saturday..
Akhirnya.. minggu ni dapatlah long holiday.. hopefully betul-betul cuti kali ni..

Tu belum kira dengan keje-keje sampingan yang walaupun sampingan tapi berserta dengan KPI yang mak aiii... berusalah RTNY!

Setelah habis satu semester kuliah untuk satu program,  tinggal lagi baki 2 kuliah untuk 2 program..
It will be end next month..May.. then continue dengan marketing, marking, moderating, key-in, but the important thing is FINAL EXAM agaian dengan KPI yang telah ditetapkan.. huuuu Bila nak bernafas ni..

June will be new semester agaian..

July will be end of lecture before long maternity leave .. Horey... but before horey tu.. banyak perkara yang perlu diselesaikan.

Takpelah... itukan tanggungjawab anda. Tunaikanlah.. Kerja-kerja sampingan yang diamanahkan juga.. tunaikanlah dengan penuh komitmen..walau hakikatnya

Ok.. tau... bebelan dah lari dari tajuk utama.
Konpem failed kalau buat karangan exam..haha..
Yang pasti.. Orang Kuantan akan cuti panjang dari Friday to Tuesday..then Thursday cuti lagi.. Kalau bukan kerna cuti dibekukan.. pasti dah sepuluh hari direct kami kat sini akan berdansa di tepian sungai sambil makan eskrem goreng dengan sekaya dengan satay ikan dengan sotong celup tepung.. ..hahaaa..verangan itu memang indah

Happy holiday peeps..
entry yang paling tak berilmiah kan..

3 comments:

Laura Azura Zainal said...

tiada lain mampu ku katakan.
Bertabahlah...

(ni seolah2 tulis untuk diri kita semua)

Anonymous said...

Go go go kiter kije jaga mana bule cuti huuuuii eb

Engku Artini said...

laura.. betul doh tu.. tu je lah yg mampu

eb.. wohh part time baru job jaga puloks.. tebal sokmolah poket okb eb ni.. hihi.. leh blanje piza pastu lepak kt sekayu jomm

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini