Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, August 19, 2015

Dah nak habis pantang..

Kami orang Teganu ni biasanya berpantang selama 40 hari. Biasanya orang pantang 44 hari kan, tapi kami dah dididik pantang 40 je.. jadik I follow je lah. Hihi. Memang suker walaupun beza cuma 4 hari. Ishh.. nikmatnya walaupun beza 4 hari, macam- macam dah boleh makan .. ye makan laa benda paling penting masa pantang ni. Sebab kejap-kejap lapar.. pastu makan menu sama jer. Huuu boring kan.. tapi have to la.. redha jer lah demi untuk kesihatan diri sendiri juga.

Ok.. apa yang seronok bila nak habis pantang?
Mestilah dah merdeka.. boleh makan apa-apa je (kecuali ais dan pedas) especially seafood. Teringinnya nak makan udang..  wuhuu.. sabar ye lagi 2 hari

Tapi apa yang tak best bila nak habis pantang?
Oh no... back to work? Huhu..
Makin cepat merdeka, makin cepatla kena masuk keje semula. Adeh. Masa pantang hari ke 30, aku dah mula meroyan.. Tetiba rase.. eh nanti dah tak dapat nak dukung peluk cium ilman everyday?  Tak dapat tengok ilman tiap masa? Dapat jumpa ilman lewat petang dah hampir nak masuk malam je? Oh noo.. rase macam tak dapat je nak terima hakikat tu. Tapi tu aritu la.. sekarang macam dah hampir boleh absorb hakikat tu walaupun macam eh ye ke.. eh lambat lagi kan.. eh eh

lagi-lagi dah sebulan lebih duduk melayan addinies je kat rumah..




Owh.. how I wish if I can..
 I wish..  (u know what I mean. .)

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini