Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, November 25, 2015

Giant BEAR murah!!

One day.. (chewah omputih pulak..) ternampak kat fb akak Shilla Firdaus ni..
Dia jual Bear yang besar gedabak ni pada harga RM110. Termasuk pos dan bungkusan skali..

Wowwww terus aku macam...Ooo emmm jiiii
Kali ni kena bodek... kena kipas kuat gitu hahaaa

Since tak pernah dapat bear sepanjang kahwin (kecuali bear kecik kat bunga konvo hihi) & sebelum kawin pun tak pernah dapat bear.. (sian saya kan) hihi.. jadik.. apa lagi.. terus jadikan alasan ... 

"Hadiahkanlah Bear besar ini untuk ganti 12 tahun perkahwinan kita yang tak pernah dapat hadiah bear..... Kesiannya 12 tahun tunggu bear comel tak dapat-dapat. Lagipun wanita dengan bear mana boleh dipisahkan.. kan kann" ..

..cenggitu (tokok tambah cerita kat atas tu untuk sedapkan plot cerita hihi)

So, semalam.. posmen call..
"Puan,,rumah kat mane.? Nak hantar barang.."

Wowwww senyum lebar memanjang laaaaa aku..

Balik rumah terus snap gambar!

Tarraaa!! Memang besar.. Diorang tak larat nak angkat cik bear ni berdua.. berat dan padat.

See... keciknya Ilman kan..!

Terus Dhia buat main lompat-lompat!
video

Ha haaa.. akhirnya tercapai jugak hajat 12 tahun selama ni... Tq awak :)

Harga : RM110 termasuk pos
Retail : RM150

Nak order : contact kak shila kat fb ---> Shilla Firdaus (Barang beliau semua murah dan berkualiti)!

3 comments:

Laura Azura Zainal said...

Wow, inilah bear yg dikatakan. Hehehheehe. Besarnya...

Seingat saya juga, sekali ke kot dpt bear sepanjang hidup

tengku afza engku yusof said...

ibu x ukur sekali ke?? hehe.. opps!! mesti hasya dan amna jeles ni nanti!! haha

Engku Artini said...

auntie laura.. mmg besar.. hihi.ok lah tu dpt jgk sekor wat pelok :)

busu.. x dpt ukur takde tali ukur takde hehe. Hasya & amna mmg jelessssi sgt2! suh bawak balik naik kete haruuu sungguh mane muat kete

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini