Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, December 16, 2015

Berjumpa doctor handsome! hik hik!

kuang kuang kuangg!!
masa nak tulis entry ni pun masih terkekeh kekeh rasenya hahaa

Ringkas je citenya.

2 malam lepas ke poli klinik Al-Razi Balok. Hasya demam.
Masuk je bilik doctor, aku macam.. eh ye ke doctor ni?
Dahla muda, hensem lak tu.. tu yang tak menahan tu haha
Pastu yang buat dia jadi makin handsome sebab dia cuma berkolar leher bulat, not in kemeja.
Well, nampak cam tak formal je kan.. i like it! Doctor lokem kan gitulah pakaiannya.. sometimes
Dan beliau sangat ramah tamah hahaa..
Dan a bits funny..haha
Masih ingat certain words yang digunakan
Tapi yang penting is
Senyumannya sangat manis.. wakakakaaaa..
ampun pak..

Keluar bilik jer terus bisik kat Mr Daddy.. 
'Doctor handsome la.. hensem ngat ' pastu baru terkedu jap.. lupa sharing the memories dengan suami.. hehe.. tapi aku tau, he is ok.. (normally ok je ).. err.. i hope so!
Tapi kalu in my part, kalau si suami cakap cenggitu.. boleh accept ke eh? ohh hoo hooo

Opss.. lupa nak share lagi
Betapa handsomenya Doctor tu sampaikan rasa nak ajak doctor tu selpie sama-sama hasya dalam bilik rawatan . tapi kan perasan pulak doctor tuh.. hihi

Ok pendek cite.. first impression tu sangat penting.
Budi bahasa itu juga sangat penting
Semua melambangkan peribadi dan sahsiah diri.. (erk skima pulak dah)

Ok, takpelah. lupakanlah doctor handsome tu.

Kat rumah dah ada budak handsome ni.. :)

dan ini
Both of u are handsome in my mind..
Doctor Ilman & Daddy!



2 comments:

Laura Azura Zainal said...

Wow!!! Hehehehe. Nak pergi jugaklah klinik tu. Last time few years back, ada jg jumpa doc handsome giler. Zura siap blogkan lagi pengalaman tu. Pakej ni kakak! Hahahah

Engku Artini said...

Jom zura..meh akak teman masuk bilik pastu pura2 baca wasap sambil berdiri padahal nak tangkap gambar doc hensem hik hik
Memang pakej sngat ni zura hahaha

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini