Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, December 17, 2015

Saya ada driver ke pejabat

Dah 2 hari kete orange my darling ni rosak.. 
Mmmm jadi.. dah 2 hari jugak aku dihantar dan dijemput ke pejabat :)
Wahh wahhh !! Best jugak kan. 
Tiap hari boleh dating (sengih lagi)

Barulah perasaan keadaan sekeliling yang dah berubah wajah
Barulah perasaan Embassy dah bertukar kaler rupenya..

Ehh.. dulukan Embassy kaler ijau? Ni dah cantik kaler kelabu taik anjing pulok. Homei kan!
Suami pun kerling ke kiri
Ha ah laa.. bila masa pulak dia tukar cat ni

Eh ..bukan ke klinik chong pindah sini?
Dok lah.. kat sini kan hasya lahir. Bangunan dia sama je, yang tu homestay
Oooooo

Specialists baru kat sini ni bapokla besar kan. Depan ni mesti nak buat perumahan ork?
Bukan...mesti kedai ni. Dia mesti nak commercial kan tempat ni tu
Ye aa kan

Nok kuih dok ..boleh makan sambil drive kekgi?
Nok kuih badak dengan badak skali. Takde badak tak nak makan.
Keh keh keh

Haaa..simple conversation je pun
Tapi makes us happy!
La la laaa
Bukan senang nak dating pagi-pagi tanpa gangguan si kecik :)

Hahaa.. 

Peace skali abang supir...!

Yuhuuuu..cayalah. 
Esok cuti..sure tak dapat dating dah
Kwang kwang kwang

Tq ALLAH!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini