Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Friday, January 29, 2016

Buggy car di bukit bendera

Trobek : February 2014
(Koleksi dalam draf lagi)
Lokasi : Bukit Bendera Penang



Ni masa cuti-cuti penang 2014. Antara program utama ialah ke bukit bendera. Ni kali ke-2 kami ke sini. Yang paling best adalah round bukit bendera... tengok rumah orang kaya-kaya... sambil naik buggy. Buggy ni macam ala-ala saiz kereta golf tu. Muat 7 orang termasuk driver. Kami ambik 2 buggy sebab muatan ramai hehee..takkan nak berhimpit pulak sebab agak bahaya melalui jalan corner dan lereng bukit.

Harga RM30 untuk 20-30 minit (as at Feb 2014). Ada beberapa pit stop untuk bergambar sepanjang perjalanan tu. Bagi kami amat berbaloi-baloi dan recommended. Driver pun amat ramah explain dan bercerita pasal rumah orang kaya itu dan ini dan berhenti di pit stop sepanjang perjalanan. Siap tolong ambik gambar lagi hahaa

Taraaa panjang umur jumpa lagi insyaAllah

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini