Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Saturday, April 30, 2016

DIY : Cat kereta wira sendiri lagi

Date : 28 April 2016
Dia dah mula dah... mula dah rasa rajin nak diy kereta dia.. jadi aku support je lah.. ilman pun kalau boleh tak sabar nak tolong spray cat 

Ini cerita diy cat kereta kancil dan wira sebelum ni.
Ini kisah semalam




Ni pulak kisah tengahari ni. Aku balik untuk lunch jap.. tengok tengoh dah siap spray kat tengah.
Kali ni nak buat belang silver dengan hitam pulak katenya..
Haip haipp janji happy! Ilman tak kisah kan.. :)



Ok next nanti update lagi key.

4 comments:

Arifhamzah Hamzah said...

Ada ambik tempahan tak ....

tengku afza engku yusof said...

aik.. new blooger baru nampakye... haha

Engku Artini said...

mmmm tuan arifhamzah.. yes sure! everything is free for you.. cuma blanja taman bunga setaman hihi

busu.. seronok honeymung.. updatela cepat.. jeeles addinies tengok dhamirah g main air

tengku afza engku yusof said...

story ke chemomoi masih dlm draft.. inikan plop story ke kb.. ahak3.. gambar dok bayk, sbb excited sgt mandi kolam.. hehe..insyaAllah, we'll be update jgk nti

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini