Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, June 8, 2016

Menu 2 Ramadhan

Alhamdulillah.. semalam  sempat lagi tarawikh dengan Amna , Hasya & Hubs. Durrah nak ikut juga.. tapi mayne next time aku bawa kut. Sekarang ni masjid penuh rghumbu orang.. tunggu lengang sikit baru boleh bawa InsyaAllah

Menu semalam (Alhamdulillah masih homemade):
Ikan Bawal 5 rasa hehe
Kerabu Sotong
Popia goreng
Jiran sebelah bagi sira labu & Sandwich telur.
Carrot susu,
Sunquick ice blended Hasya
Timun cina
Balik tarawikh sempat makan nangka dan popia juga..

Punyelah nak kejar masa kan.. tugas Hasya parut halus carrot. Alahai punyalah lama dia nak parut buang kulit dulu.. takpe.. slow2 belajar kakak. Dah siap prepare barang semua..terus goreng inti popia, then serah kat dia je 100% untuk gulung dan toouch up semua... dah siap gulung terus goreng jer.. Haa senang ada anak dara nih. Amna Hasya Durrah Dhia semua kerja keras siapkan gulung popia .. Diorang memang suka bab-bab gulung popia ni sebab dah selalu buat popia nestum sama-sama.

Okeh.. menu Amna semalam :
Berbuka : Kentang goreng + Mayonis
Sahur : Roti coklat gardenia.

p/s... tak sempat snap menu lagi sebab dah penat masak.. dah siap.. rehat jap.. terus ready untuk berbuka

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini