Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, November 10, 2016

Hadiah Crispy!

Hasya suka ambik hati maknyer.. (aku ler tu hihi). Pendek kata suka bodek.
Crispy ni lama dah dia beli or dapat hadiah tak ingat.. Aku suruh dia simpan dalam peti dulu..
Then selalu lah dia cakap..

Ibu.. bila nak makan crispy kakak bagi ni..?
Ok nanti ibu makan
Ibu suka kan crispy ni?
Ha ahh.. mestilah feveret ibu!
Haa kakak tau.. sebab tu kakak simpan untuk ibu ni.
Ok tq sayang..nanti ibu makan ok

Tapi sokmolah lupenya.. ater nok makan sorang-sorang tanpa gangguan hahaa..kedekut!
Bukan kedekutlah, dont judge me ok!
Aku nak fefeling makan hadiah special ni .. semua sekali (alaa kecik je pun) .. nak nikmatinya sorang-sorang tanpa gangguan 
Why?
Sebab kalau kat rumah, normally aku akan tanya semua addinies (ilman aku tak bagi makan lagi benda manis ni).. jadi, kenalah bahagi 5 or 6.. kalau semua nak.. 
Sharing is caring kan!
Lagipun aku memang suka makan berkongsi-kongsi ni.. sebab nikmat makan yang sedikit tu nanti semua orang dapat rasa sama-sama
Then sama-sama komen.. sedapnya, pahitnya, tak cukuplah..mintak sikit lagi.. haha.. 

Tapi kali ni.. sebab yang ni special dari Hasya , Aku nak feeling makan sorang..
Bawak bekal nasi goreng hari ni, Kakak terus tanya

Ibu nak bawak crispy ni sekali?
Haaa boleh-boleh.. kakak letak dalam tupperware nasi goreng tu sekali eh
Ok kakak dah letak ni.. ibu jangan lupa pulak makan ..
Ok sayang..


mmmmm
tapi.. macam kurang sesuatu
Takde sape aku nak kongsi rasa crispy ni..
haish.. 
kurang indah dan kurang nikmat kali ni
So 
next time, share je lah tak kiralah yang special or tak
kan?
Sharing is caring.. yeass betul sangat-sangat!


(gambar google jer)

p/s ; sebenarnya penat tanda kertas periksa nih.. rehatla jap dengan crispy 
Happy working all!

1 comment:

Nora Karim said...

Sweet hasya bagi hadiah kat ibu...

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini