Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Friday, November 10, 2017

Juzu' 30 & homemade pizza large size!

8 nov - alhamdulillah dah masuk juzu' 30. Lamanya aku ni mengaji.. kena improve lagi lepas ni ye rtny!!

Hasya request nak bawa pizza untuk bekal rombongan sekolah ke melaka & kl. Bertolak pukul 7 pagi.. so nak buat makan dalam bas katanya.. ok la nak.. ibu pun dah lama tak buat pizza.. semangat juga bila anak order ni. Hehe!

Deluxe cheese & beef pizza.
Yang ni bekal hubby & aku




Yang cheesy belah kanan tu semua hasya bawa bekal dalam bas.. share dengan kawan-kawan!

Ni lah peneman setia ibu.. kakak sibuk tengok tv aje kalini. Takpe.. lenkali kita pulak order dengan kakak kan ilman.. set!




1 comment:

Laura Azura Zainal said...

Assalamualaikum kakak

Wah kakak dah masuk juzu' 30. Zura dah ketinggalan.

Dan, terima kasih sekali lagi sebab bagi peluang Zura rasa pizza kakak. Sedap sangat kakak. Boleh la ambil order nanti. Boleh bawa berjual tau kakak.

To Ilman, semoga rajin bantu ibu sokmo ye.

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini