Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, February 19, 2020

Family portrait

Gambar ni paling mahal bagiku.
Walaupun tak cukup , kakak takde, tapi ada bonda kat sini.

Nampak Ilman? Dia memang susah nak bergambar sekarang..boboy kan. Dia lebih suka explore sekeliling. Tu tengah cari bumble bee kecik katanya ha ha!

Bukan senang nak bawa bonda gi jalan-jalan camni walau dekat je

Ni pun dah puas ajak.
Janji asal nak gi breakfast je kat kampung Losong


Lepas tu ke Taman Rekreasi Pulau Kambing. Bonda tak turun, dia stay dalam kereta je.



Tapi lepas tu terus lajak ke pasar payang dan London Bridge Terengganu.

Nah dapat la gambar mahal ni.. tq bonda

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini